Zašto Elektrovizija


KVALITET

Elektrovizija doo poseduje mogućnost  da realizuje svaki projekat  iz domena električnih instalacija, na vreme i u skladu sa važećim propisima. Kvaliteti  koji dolaze do izražaja na svakom našem projektu  su: 

  • stručna osposobljenost naših zaposlenih,
  • dugogodišnje iskustvo,
  • usaglašenost sa svim standardima i propisima iz oblasti u kojoj radimo,
  • konstantno usavršavanje i edukacija zaposlenih,
  • kvalitetna oprema koju koristimo.
 
 PROFESIONALNOST

Prihvatamo  zamisli i ideje naših investitora, savetujemo ih u pravom smeru i trudimo se da svaku želju kljijenta realizujemo. Svojim klijentima pružamo mogućnost da kroz svoje projekte maksimalno uštede energiju, vreme i novac.

Naše reference govore da smo jedna od najozbiljnijih kompanija u Kragujevcu i okolini.

 

  KREATIVNOST I POUZDANOST

Obavezujemo se da ćemo završiti sve projekte naših klijenata u određenom roku. Mi koristimo najbolje od tehnologije i alata, kako bi se osiguralo da su svi poslovi urađeni brzo i na vreme. Posvećujemo pažnju i na detalje uz poštovanje najviših standarda i inovativnih rešenja.

Spremni smo da odgovorimo na svaki vaš zahtev i ulažemo maksimalan trud kako bi klijent bio zadovoljan. Pronalazimo najoptimalnija rešenja u pogledu odnosa cena - kvalitet. Poštujemo rokove. Garantujemo za kvalitet.

Ko smo mi?

Društvo za proizvodnju, promet i usluge Elektrovizija doo – Kragujevac, ili skraćeno Elektrovizija doo, je nastalo 27.03.2012. godine, kao logičan razvoj projektnog biroa Velping (osnovanog 2008. godine) i višegodišnjeg iskustva sticanog kroz projektovanje i izvođenje električnih instalacija. Elektrovizija doo poseduje sve alate i stručna znanja kojima može da ispoštuje svaki ugovor vezan za izgradnju električnih instalacija, adekvatno i bez problema.

U oviru delatnosti naše firme su razvijene veleprodaja i maloprodaja.  Po najpovoljnijim cenama  nudimo opremu renomiranih proizvođača : Schneider, Legrand, ETI, EATON...  Jedan od glvnih delova ponude je LED rasveta, a u ponudi su LED svetiljke, LED paneli, LED sijalice, LED trake i prateća oprema....

 

Elektro radovi

 

Kao projektanti i izvođači radova garantujemo da ćemo uložiti maksimum kapaciteta u svaki posao, da će profesionalnost naših zaposlenih biti na visokom nivou i da će naši klijenti dobiti najkvalitetniju uslugu, opremu i izvedene radove po svim važećim propisima i standardima .

OPREMA i PARTNERI / KLIJENTI

Schneider
Legrand
ETI
Elmark
Eaton
Macchina Group
FCA
Emisia Consulting
ComTrade
Peštan
Popadić
Sloga Construction