• DOBRODOŠLI NA NAŠE IGRALIŠTE

  Mi dizajniramo prava rešenja za Vaše poslovanje
  nudeći najbolje u klasi eCommerce, web dizajn,
  razvoj, redizajn, programiranje, web hosting
  i usluga podrške. Bilo da ste mala firma koja
  pokušava da izgradi online prisustvo ili tražite
  značajnija poboljšanja:
  - "MI SMO PARTNER ZA VAŠ USPEH!"
  Web Dizajn
  Web Prodavnice
  Support
  web dizajn
  web prodavnice
  Support
  Underline
  Underline
  Underline
 • slider-bg
  iMac
  iPad
  iPhone
  Responsive Design
 • Image 1
  Kreativnost
  Naš pristup spaja kreativnost, tehniku i
  tehnologiju posvećujući najveću pažnju detaljima.
  Spektar našeg rada je širok i naši klijenti dolaze
  iz različitih industrija, i da raznolikost
  nam u potpunosti odgovara.

Dozvolite nam da se predstavimo

Cat Power Design je tim mladih, ambicioznih i kreativnih web developera okupljeni oko jednog cilja: da revolucioniraju digitalno iskustvo naših korisnika. Naš kadar je izgrađen od dokazanih lidera sa iskustvom, veštih u web dizajnu i programiranju. Verujemo da je temelj svakog uspešnog projekta firma koja razume potrebe svojih klijenata, neograničena komunikacija i profesionalna saradnja.

Mi verujemo u uspostavljanje dugoročnih odnosa. Tesno sarađujemo kao tim pružajući Vam sveobuhvatnu podršku. Štaviše, mi volimo ono što radimo i sa kim radimo, i naši klijenti imaju koristi od te strasti i osećanja zajedništva koja se odražava na sajtovima koje stvaramo.

Podrška i usluge primerene Vašim potrebama

Cat Power Design

Ukoliko ne možete da pronađete određenu uslugu ili imate bilo kakvo pitanje, molimo Vas da nas kontaktirate i dobićete odgovor u najkraćem roku.

Kontaktirajte Nas

Pogledajte šta smo do sada uradili

Proces Izrade Web Sajtova

Istraživanje i Otkriće

Prvi korak podrazumeva učenje o Vama, Vašem poslovanju i Vašim ciljevima za Vaš novi sajt. Takođe, potrebno je vreme da se pokažemo kao najbolje rešenje za Vas i da su naše kvalifikacije u skladu sa Vašim potrebama. Strategija je na čelu svake odluke. Obimna istraživanja i otkrića osiguravaju da su primarni poslovni ciljevi ispunjeni na najbolji mogući način.

Dizajn i Razvoj

Naš talentovani tim dizajnera pronaći će najbolje rešenje visokih standarda, savremenih fontova, ikona i animacija koje su prilagođene individualno svakom klijentu. Odabrano dizajnersko rešenje prilagođavamo Vašim potrebama i željama, dodajemo nove slike, tekstove, menjamo kod, a sve u cilju da se postigne krajnji rezultat - ZADOVOLJAN KLIJENT!

Testiranje i Realizacija

Kada se konačno uverimo da sajt ispunjava estetske i funkcionalne zahteve, vršimo testiranje u svim glavnim pretraživačima, kako bi se osigurali da vaš web sajt radi brzo i pouzdano. Nakon toga postavljamo Vaš sajt na Internet, kako bi Vaši posetioci uživali u sajtu koji smo dizajnirani specijalno za njih.

Za sva pitanja stojimo Vam na raspolaganju

Kontakt Informacije

Dr. Zore Ilić Obradović 21/15
36000 Kraljevo

Phone: +381 64 20 32 226

Kontakt Forma

Testimonials

Momci su ispoštovali sve naše zahteve i u kratkom roku su izradili veoma kvalitetan sajt. Zadovoljstvo je raditi sa ovakvim ljudima, sve najlepše. - Zoran Zimonjić | Preduzetnik